Urfaspor'un Bugün Kader Günü

Yeni sezona yeni umutlarla başlayacak olan 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor uğun saat: 12.00'da Şair Nabi Kültür Merkezinde kongre yapacak. Mevcut

Yeni sezona yeni umutlarla başlayacak olan 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor uğun saat: 12.00’da Şair Nabi Kültür Merkezinde kongre yapacak. Mevcut yönetimin dışında kongreye şimdiye kadar talipli çıkmaması sporseverleri üzdü.

Geçtiğimiz sezon ligde ve play off maçlarında sınıfta kalan Şanlıurfaspor’un ne kadar borcunun olduğu da merak konusu oldu. Takımın başarısı için bugün yapılacak olan kongrede mutlaka çoğunluk sağlanmalıdır.

10 Haz 2018 - 09:50 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.