Urfaspor Mardin’de, Karaköprü Maraş’ta Oynayacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasını Şanlıurfaspor Pazarspor ile Mardin'de oynarken Karaköprü Belediyespor bu hafta oynayacağı Tarsus İdmanyurdu

3. lig 3. Grupta mücadele eden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor kendi evinde oynayacağı Tarsus İdmanyurdu müsabakası Kahramanmaraş’ta oynanacak.

Şanlıurfa 11 Nisanspor Stadyumunun bakıma alınmasından dolayı Şanlıurfaspor ile Karaköprü Belediyespor maçlarını komşu illerde oynayacak.

Spor Toto 3. Lig ekiplerimizden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor bu hafta Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağı zorlu müsabaka Kahramanmaraş’ta oynayacak.

ŞANLIURFASPOR

MARDİN’DE OYNAYACAK

2. lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta kendi evinde oynaması gereken Nazilli Belediyespor maçını Mardin’de oynadı.

19 Eylül 2017 Salı günü Ziraat Türkiye Kupasında Pazarspor ile 3. Tur maçını oynayacak olan Şanlıurfaspor bu maçını da Mardin’de oynayacak. Şanlıurfaspor Mardin’de Karaköprü Belediyespor Kahramanmaraş’ta mücadele edecek.

3. LİG 3. GRUP

16.09.2017 Cumartesi

Saat : 15.30

Karaköprü Belediyespor – Tarsus İdmanyurdu

Stat : 12 Şubat Kahramanmaraş

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 3. TUR

19.09.2017 Salı

Şanlıurfaspor – Pazarspor

Saat : 13.45

Stat : Mardin 21 Kasım

13 Eyl 2017 - 10:36 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.