Urfaspor Kongresine 4 Gün Kaldı

Geçtiğimiz sezon ligde aradığı başarıyı bulamayan Şanlıurfaspor Yönetimi maddi ve manevi konuda destek bulmak için Pazar günü yapacağı kongreye

2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor mevcut yönetimi ligde ve play offta sınıfta kaldıktan sonra almış olduğu kongre öncesi şimdiye kadar başkanlığa kimsenin aday olmaması gözlerden kaçmadı.

10.06.2018 Pazar günü Şair Nabi Kültür Merkezinde yapılacak olan kongreye sosyal medya üzerinden aday olaylar adeta boy göstermeye başladılar. Sosyal medya üzerinden boy gösterenler Şanlıurfaspor’a aday olduklarını söylediler.

Şanlıurfaspor Yönetimine kim aday olacaksa, bir an evvel neler yapacağını ve maddi destek konusunda neler vereceğini açıklaması gerekmektedir. Ortada dolaşan Başkan adayları bunların hiç birisini yapmayarak ben Başkanlığa adayım denesi ne kadar doğru, ne kadar yanlış olduğu görünmektedir.

ŞANLIURFASPOR’UN MENFAATİ İÇİN ORTAK LİSTE YAPILMALIDIR

Pazar günü yapılacak kongre öncesi Şanlıurfa Mülki Amirleri, Belediye Başkanları, STK’lar ve kısacası herkes birlik ve beraberlik içinde adeta kenetlenerek takımın ve şehrin başarısı için ortak liste yapması herkesin güvenoyunu yeniden kazanırlar.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi takıma kimsenin sahip çıkmaması yolunda ortaya atılan laflar takıma ne kadar zarar verdiğini gördük.

Yeni sezon öncesi yapılacak olan kongrede tertemiz bir sayfa açarak yola çıkılması gerekmektedir. Pazar günü yapılacak olan kongrede bir an evvel çoğunluk sağlanarak kongre sonuçlanması gerekmektedir. Takımın başına kim gelirse gelsin herkes ona destek vererek, yeni sezon için kolların sıvanması lazım.

URFASPOR’UN NE KADAR BORCU VAR?

Şanlıurfaspor Pazar günü yapacağı kongre öncesi mevcut yönetim gelir ve gideri açıklayarak takımın kime ne kadar borcu bulunduğunu bir an evvel açıklamasında yarar var.

Çünkü Kongrede takıma aday olacak kişiler gelir ve gidere bakarak ona göre ayağını yorganına göre uzatarak yola çıkar. Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’un 20 trilyonun üzerinde bir harcama yaptığını ve alınan bilgilere göre takımın yaklaşık 40 trilyon üzerinde borcu bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Mevcut yönetim bu soruların cevabını açıklayacak gelir ve giderlerle cevaplamasını istiyoruz.

06 Haz 2018 - 10:11 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.