Urfaspor, Kerimoğlu ile kümeye gidiyor

PTT 1.Lig ekiplerinden sarı-yeşilli ekip Şanlıurfaspor Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile kümeye doğru gidiyor.

ali furkan
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşık 2 aydır takımın başında bulunan Tugay Kerimoğlu, Şanlıurfaspor ile ligde çıktığı karşılaşmalarda toplam 1 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2’de beraberlik alırken, Ziraat Türkiye Kupasında ise çıktığı 4 maçın 4’ünde de mağlubiyet aldı. Takımın başına büyük umutlarla getirilen Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu, aldığı sonuçlarla takımı kümeye doğru sürüklemeye devam ediyor.
Alınan kötü sonuçlar için hiçbir açıklama yapılmazken, Tugay Kerimoğlu’nun Şanlıurfa’da 5 yıldızlı otelde konakladığı ve kardeşini de Şanlıurfa’da Şanlıurfaspor’un hesabından 5 yıldızlı otelde konaklattığı iddia edildi.
Ligde oynanan 18 karşılaşmada 17 puan toplayan sarı yeşilli ekip 17. Sırada yer alıyor…

İŞTE KERİMOĞLU’NUN KARNESİ

Şanlıurfaspor 2-1 K.ErciyesKarabükspor 1-0 ŞanlıurfasporAltınordu 0-0 ŞanlıurfasporŞanlıurfaspor 1-1 Elazığspor Adana Demir 2-0 ŞanlıurfasporAdanaspor 3-2 Şanlıurfaspor

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI

Medipol Başakşehir 4-1 ŞanlıurfasporŞanlıurfaspor 0-3 BandırmasporŞanlıurfaspor 0-2 AmedsporAmedspor 1-0 Şanlıurfaspor
Alınan bu sonuçların ardından Şanlıurfaspor taraftarları çileden çıkarken, takıma geldiği günden beri hayal kırıklığı yaşatan Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’nun istifa edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

18 Oca 2016 - 18:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.