Urfaspor Fevzi Özkan'ı Gözden Çıkardı

Şanlıurfaspor Emin Yetim Başkanlığındaki yönetim Fevzi Özkan'ı serbest bırakarak kendisine kulüp bulması için yollarını ayırması gündeme

kemal  aydın
Haber albümü için resme tıklayın

TFF

1. Liginde 5 yıl sonra 2. Lige düşen Şanlıurfaspor yeni sezon öncesi yapacağı iç ve dıştransferler konusunda çalışmalar başladı. Geçtiğimiz sozon Şanlıurfaspor formasını giyen Şanlıurfalı FevziÖzkan’ı yönetim kendine takım bulması için gözden çıkardı.

Takımın başına İsmet Taşdemir’i getiren Şanlıurfaspor yönetimi Urfalıları takımda uzaklaştırmak için adeta seferberlik ilan etti.

Takımda zaten Urfalı futbolcuların olmadığı için takım bu duruma düşmesine etkin olmuştur. Elimizde bir Fevzi Özkan kalmıştı. Bu futbolcuyu da Yönetim gözden çıkararak kendine kulüp bulmasını söyledi.

SAKAT SAKAT OYNADI

Geçtiğimiz sezon takıma faydalı olmak için sakat sakat oynayan Fevzi Özkan bir çok maçlarda taraftarlar kendisini protesto etmesine rağmen yine pes etmeyerek yoluna devam etti.

Sezon bitiminden sonra Şanlıurfaspor yönetimi takımın başına teknik direktör İsmet Taşdemir’i getirdikten sonra takımdan Urfalı olanlar bir bir gözden çıkarılmaya başlandı. Aynı olay bu yıl 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor takımında da yaşanıyor.

16 Haz 2017 - 09:09 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.