Urfaspor Elazığspor maçı TRTKÜRDİ Naklen Yayınlayacak

TFF 1. liginde kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor kendi evinde oynayacağı Elazığspor maçını TRTKÜRDİ naklen yayınlayacak

TFF

1.Lig’de 34. ve son hafta heyecanı TRTSPOR ekranında yaşanacak. Ligin son haftasında oynanacak olan 9 karşılaşma da aynı saatte TRTSPOR ekranından dönüşümlü olarak yayınlanacak.

Boluspor-Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Giresunspor, Denizlispor-Göztepe, Altınordu-Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu-Adana Demirspor ve Balıkesirspor-Ümraniyespor maçlarını kesintisiz olarak trtspor.com’dan izleyebilirsiniz.

Şanlıurfaspor-Elazığspor maçını TRTKÜRDİ’den, Samsunspor-Bandırmaspor maçını TRTTÜRK’ten ve Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor maçını TRTAvaz’dan kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Tamamı 20 Mayıs Cumartesi günü saat 18.30'da oynanacak ligin 34. ve son haftasında yayın programı şu şekilde:

Boluspor-Manisaspor: TRTSPOR – trtspor.com

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Giresunspor: TRTSPOR – trtspor.com

Şanlıurfaspor-Elazığspor: TRTSPOR-TRTKÜRDİ

Mersin İdmanyurdu-Adana Demirspor: TRTSPOR-trtspor.com

Samsunspor-Bandırmaspor: TRTSPOR-TRTTÜRK

Denizlispor-Göztepe: TRTSPOR- trtspor.com

Altınordu-Eskişehirspor: TRTSPOR- trtspor.com

Balıkesirspor-Ümraniyespor: TRTSPOR-trtspor.com

Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor: TRTSPOR-TRTAVAZ

19 May 2017 - 16:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.