Urfa’nın İmparatoru Düşman Çatlattı

Şanlıurfaspor'una yaptığı katkılarla herkesin gönlünde taht kuran ve Karaköprü Belediyespor'u şampiyon yaparak 3. Lige çıkartan İmparator

Şanlıurfaspor'una yaptığı katkılarla herkesin gönlünde taht kuran ve Karaköprü Belediyespor’u şampiyon yaparak 3. Lige çıkartan İmparator Bedih Şahapoğlu bir sezonun yorgunluğunu davul zurna eşliğinde halayın başını çekerek düşman çatlattı.

Kolay değil 3. Lige çıkmak beyler. Ama inanırsan, güvenirsen başaramayacağın birşey kalmaz. Karaköprü Belediyespor bu yola çıkarken adeta futbolcu, yönetici, taraftar kenetlenerek, aşamayacakları engel kalmazken bir de takımın başına Şanlıurfa’nın İmparatoru Bedih Şahapoğlu gelince şampiyonluk kaçınılmaz oldu.

Karaköprü Belediyespor'un başına Malatya Yeşilyurt maçından sonra gelen İmparator Bedih Şahapoğlu, elindeki sihirli asasını futbolculara dokunduran 16 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak adını 3. Lige yazdıran Karaköprü’nün çehresini değiştiren kahraman oldu.

Mersin Arena Stadyumunda Mardinspor ile oynan şampiyonluk maçında İmparator Bedih Şahapoğlu maçı böyle izledi. Sağlık ekibinin çantasının üzerine oturarak maça adapte olmaya çalışan Şahapoğlu elinde bulunan sihirli denek ile bir dokunuş yaparak şampiyonluğunu ilan etti.

Karaköprü Belediyespor’u 3. Lige çıkartan İmparator Şahapoğlu Şanlıurfa’ya dönen kafile ve taraftarlar ile tesislerde davul zurna eşliğinde halay çekti.
Davul zurna karşısında halayın başını çeken İmparator Bedih Şahapoğlu bir sezonun yorgunluğunu üzerinden atarak adeta düşman çatlattı.

25 Nis 2017 - 17:40 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.