Urfalı Oyuncu İmzayı Attı

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması giyen Deniz Kadah Göztepe ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, son olarak Antalyaspor forması giyen Deniz Kadah ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

2 Mart 1986 tarihinde Şanlıurfa'da dünyaya gelen Deniz, Almanya'da Fortuna Düsseldorf, Oberneuland, Lübeck ve Hannover 96 formaları giydikten sonra Türkiye kariyerine Çaykur Rizespor ile başlamıştı. Rizespor'dan Antalyaspor'a transfer olan Deniz, Süper Lig'de 130 maça çıktı.

Hollanda'daki Göztepe kampına katılacak Deniz Kadah, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de 25 maçta 9 gol atıp 3 asist yaptı.

Kaynak:fanatik

21 Tem 2018 - 12:48 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.