Urfalı Kick Boksculardan Büyük Başarı

28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan Akdeniz Kick Boks şampiyonasında Urfalı Kick Bokscular 7 altın 2 gümüş 3 bronz madalya alarak

26 İlden 800 sporcunun katılmış olduğu AkdenizKick Boks şampiyonasında birbirinden zorlu müsabakalar sahne aldı. Müsabakada Şanlıurfalı Kick Bokscular çok iyi performanslar ortaya koyarak Türkiye Kick Boks şampiyonası öncesi hazır olduklarını mesajını verdiler müsabakaya Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, İlçe kaymakamları ve Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Şaban Güneş’te katılım gösterdi.

Ayrıca Şanlıurfa Kick Boks takımının göstermiş olduğu büyük başarıdan dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş tarafından Şanlıurfa Kick Boks kafile başkanı ve Kick Boks Milli takım teknik direktörü Murat Akaltun’a bir plaket verildi.

Kick Boks Milli takım teknik direktörü Murat Akaltun, Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi;

“Türkiye şampiyonası öncesi böyle önemli bir organizasyonda sporcularımızın müsabaka bağlamında gelişim değişim ve dönüşümlerini desteklemek ve görme anlamında çok önemli bir katkı sundu. Yoğun bir katılımın olduğu Akdeniz Kick Boks şampiyonasında sporcularımızın müsabakalarda ortaya koymuş olduğu performanslar bizleri çok mutlu etmiştir. Böyle önemli bir organizasyonda Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde temsil ederek 7 altın 2 gümüş ve 3 bronz madalya almanın çok iyi sonuç, asıl hedefimiz bir ay sonra yapılacak olan Türkiye şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek ve yine takım halinde Türkiye şampiyonu olarak Urfa’mızın spor arenasında ki prestij ve saygınlığını arttırmak olacak. Müsabakalarda göstermiş olduğumuz başarıdan dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş bey tarafından bize plaket verilmesi ayrıca sevindirmiştir. Bize her zaman destek olan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş beye ve sporun ve sporcunun daima yanında olan Haliliye Belediyespor kulübü ve ayrıca Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ederim.”

03 May 2017 - 14:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.