Urfalı Judocuların Büyük Başarısı

Minik judocuların tatamideki (minder) Türkiye Şampiyonası heyecanı Karaman'da yaşandı. 65 ilden 508 sporcunun katıldığı şampiyonaya Büyükşehir

Urfalı Judocuların Büyük Başarısı
Video için play'e tıklayın

Minik judocuların tatamideki (minder) Türkiye Şampiyonası heyecanı Karaman’da yaşandı. 65 ilden 508 sporcunun katıldığı şampiyonaya BüyükşehirBelediyesi judo takımı sekiz erkek ikisi kız 10 sporcuyla iki madalya kazandı.

65 ilden erkeklerde 508, kızlarda 365 judocunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde erkekler; 26, 30, 34 ve 38; kızlarda 24, 28, 32 ve 36 Kg müsabakaları yapıldı.

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası 14-15-16 Eylül tarihleri arasında Karaman'da yapıldı. Müsabakalar da Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judoculardan Mehmet Emin Doğan 30 kg'da Türkiye 2.si, 26 kg'da Tuncay Türkmen Türkiye 3.sü Şanlıurfa'ya madalyalar ile döndüler.

Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi judo Antrenörü Mehmet Niyazi tanrıverdi "Karaman'dan ilinde yapılan şampiyonada büyükşehir belediyesi judo takımı olarak 65 ilden 508 sporcu arasından sekiz erkek ikisi kızla, 10 sporcumuzla katıldığımız şampiyonada iki madalyayla ile döndük mutluyuz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Judo takımı olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Şehrimizde gençlerimize imkan verildikçe inşallah daha nice başarılı sporcular yetişecektir. Şanlıurfa'da Judo sporuna ve sporcusuna desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçiye, çok teşekkür ediyorum" dedi.

20 Eyl 2017 - 14:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.