Urfa’da Mahalli Kulüpler Sahipsiz!

Şanlıurfa Amatör kümede U17-19 ve 2. Amatör kümede faaliyet gösteren Urfagücü takımı Kulüp Başkanı Ömer Perse ASKF ve Belediye dışında mahalli

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Mahalli Kulüplerin liglere hazırlanmaları ve idman yapmak için 11 Nisan Stadyumuna gelip gitmeleri konusunda çok zorluklar yaşıyor. Ligin her dalında mücadele eden Urfagücüspor geçtiğimiz akşam 11 Nisan Stadyumunda sahanın dörtte birinde idman yaparak maça hazırlanıyorlardı.

Çok zorluklar altında idman yaptıklarını Urfanatik’e söyleyen Urfagücüspor kulüp başkan Ömer Perse Mahalli kulüplere ASKF dışında kimsenin sahip çıkmadığını anlattı.

Perse, “Biz Şanlıurfa’da bir mahalli kulüp olarak Urfagücü U17-19 ve 2. Amatörkümede mücadele etmekteyiz. Takımda ben hem başkanım, hem hocayım, hem de malzemeciyim. Ben en çok gençler büyük önem veriyorum. Bizim için galibiyetmağlubiyet önemli değil. Bu gençlerin içinde sezon sonunda 2 veya 3 futbolcu profesyonel yaptık mı bu bize ne mutlu

Ben bu takımı kurduğumdan belli biz fikirlerimizi yarışmacı değil yetiştirici bir kulüp olarak Şanlıurfaspor’un alt yapısı olacağız diyerek bu yolda ilerlemekteyiz.

TÜRKİYE’DE NASIL BİR GALATASARAY VARSA, ŞANLIURFA’DA URFAGÜCÜ VARDIR

Şanlıurfa’da yetkililer özellikle mahalli kulüplere daha çok destek verirlerse Türkiye’de nasıl bir Galatasaray varsa, Şanlıurfa’da da Urfagücü olduğunu herkese ispat edebiliriz.

Biz yokluk içinde nasıl oyuncu yetiştiriyorsak, onlar bolluk içinde olmalarına rağmen neden futbolcu yetiştirmediklerine bir türlü aklım ermiyor. Yine söylüyorum, Mahalli kulüplere istenilen desteği verdikleri zaman nasıl pazara gidip meyve alırsın ya bizlerle gelip o şekilde futbolcu alırlar.” Dedi.

Şanlıurfa’da Amatör takımlarına bir tek Büyükşehir Belediyesi destek verdiğini sözlerine ekleyen Perse, “Takımlara malzeme konusunda bir tek ASKF’nın girişimleriyle Büyükşehir Belediyesi sahip çıkıyor. Onun dışında takımlara kimse sahip çıkmıyor. Alla razı olsun Belediyemizden o da olmasa malzemesiz kalırız. ”diye konuştu.

17 Kas 2017 - 12:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.