Urfa Master Takımından Mardin Milletvekiline Övgü Dolu Sözler

Şanlıurfa 1969 Masterler takımı Mardin Masterler takımı ile oynadığı özel maçta Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya'nın samimi ve içtenlik dolu

Geçtiğimiz Cumartesi günü Şanlıurfa 1969 Masterler takımı Mardin Masterle takımı ile Mardin’de özel bir maç oynadı. Dostluk ve kardeşlik havası içinde geçen maça damga vuran kişi ise şüphesiz Mardin Milletvekili ve aynı zamanda Mardin Masterler Kulübü 2. Başkanı Cengi Demirkaya oldu. Şanlıurfa 1969 Masterler takım oyuncusu Onur Aziz Atlı, Mardin’de oynadıkları dostluk maçının ilginç ve güzel izlenimleri kaleme alarak dile getirdi.

Onur Aziz Atlı yazısında da anlattı gibi Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya’yı anlata anlara bitiremedi. Kendisinin halktan biri olduğunu ve insanlara kesinlikle tepeden bakmadığını söyleyen Atlı, hata kendisinin milletvekilliğini soyunma odasında bırakıp kendileri ile maç yaptığını söyledi. Kendisinin bu mütevazılığının yanında oldukça iyi bir misafirperverde olduğunu söyleyen Onur Aziz Atlı, kendisinin aynı zamana Spor Akademi mezunu ve sporun içinde gelen biri olduğunu söyledi.

Urfa 1969 Masterler Takım oyuncusu Aziz Atlı, bu alanda Şanlıurfa milletvekillerini de eleştirdi. Vekil Cengiz Demirkaya’nın yaptığı bu tür hareketleri Urfalı vekillerinden de beklediğini söyleyen Atlı, vekilleri yeşil sahalarda spor ile iç içe halkla bir arada görmek istediğini söyledi.

İşte Onur Aziz Atlı’nın izlenimleri ile kaleme aldığı yazısı;

Cumartesi Günü Kızıltepe İlçe Stadında 1969 Şanlıurfa Masterleri Misafir eden komşu İlimiz Mardin de yıllarca unutulmayacak güzel anılara tanık olduk. Bizler Yıllarca bu Ülkede seçimler gittik binlerce Milletvekili seçtik ve karşısında el pençe durduk. Yanlış veya doğru onlar ise bizlere hep tepeden bakar oldu. Çünkü O artık bir Milletvekili ve dokunulmaz oldu.

Bizlerde dokunamadık zaten... Ama Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya Bütün Mardin Halkının Sevgisini kazandığı gibi bizlerinde sevgisini kazandı. Halkın içinden gelen Cengiz Demirkaya candan yürekten samimi duygularıyla kendisine oy veren insan hep babacan tavırlarıyla iç içe futbol sahalarında tekme dahi yiyebileceğini bizzat Masterler maçına çıkarak Vekilliğini soyunma odasında bırakacak kadar samimi bir İnsan olduğunu bizlere gösterdi. Teşekkürler vekilim.

Skor mu dediniz tabi ki dostluk kazandı

Güneydoğu Masterler Liginde oynadığımız Mardin Masterler maçı dostça 1 - 1 sonuçlandı her iki takımın centilmence mücadelesinin yani sıra maçın en güzel anlarından biri de Spor Akademi Mezunu ve Sporun içinden gelen Mardin Ak Parti Milletvekili ve aynı zamanda Mardin Masterler Kulübü 2.Başkan olan Cengiz Demirkaya’nın maça gelip maçın bir bölümünde oynayarak maça renk katmasıydı sayın Vekilimize göstermiş olduğu Samimi İlgi alakalarından dolayı Şanlıurfa Masterler Spor Kulübü Olarak Şükranlarımızı Arz ediyoruz gerek Mardin'de gerekse Diğer İllerimizde Masterlere gerekli ilginin gösterilmesi Vekillerimiz ve Bürokratlarımızın böyle etkinliklere katılması Eski ve Yeni Dostlukların pekişmesinde Büyük ekten ve vesile Olması demektir. Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya'nın Şanlıurfa Milletvekillerine İnşallah örnek olmasını teşkil eder de yeşil sahalarda spor salonlarında tenis kortlarında halkıyla iç içe olması temennisiyle diyoruz. Çünkü spor Dünyanın en güzel iletişim aracıdır.

Dili, rengi ırkı ne olursa olsun fark etmez. Ayrıca Mardin’de gerek maç esnasında gerekse maçtan sonra bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Mardin Masterler Kulüp başkanına sahada oynayan oynamayan bütün Mardinli dostlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi futbol bahane dostluklar şahane. Teşekkürler Mardin

02 Eki 2018 - 11:36 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.