Ülüm:''Suçu üstlenmek mi erdemliliktir, Suçlu Aramak mı?

Geçtiğimiz sezon Siverek Belediyespor'un forvet oyuncusu İbrahim Ülüm Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'la oynanan final maçı sonrası kaçırdığı

Geçtiğimiz sezon Karaköprü belediyespor’da tarih yazan ve 3 lige yükselme yolunda büyük katkı sağlayan Ülüm, şu açıklamalarda bulunarak futbolculukta yaşan çirkin paylaşımlardan halen kurtulmuş değil.

İbrahim Ülüm sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

''Suçu üstlenmek mi erdemliliktir, suçlu aramak mı? Bence bu zamanda herkes en kolay olanı yapıyor suçlu arıyor, bulduğunu sanıp onun üstüne yıkıyor! Çocukken rüyalarımı süsleyen forma, uyumadan önce ona bakıp; birgün bu takımda oynayacağım ve o formayı giyeceğim dediğim forma Beşiktaş'tan, Fenerbahçe'den Galatasaray’dan daha değerli bir kulüptü gözümde.. Ve o Maçta kaçırdığım penaltı.. Evet tek suçlu benim penaltıyı kaçırmasaydım Siverek Belediyespor bal ligine devam edecekti belkide. Ama herkes bunu bilmeli ki hayatımda kazandığım birçok şeyi bana getiren, beni ben yapan Siverek Belediyespor'dur. Altyapısında yetişip Türkiye profesyonel liglerine adım atıp sayısız başarılar şampiyonluklar yaşamamı sağladı . Ve oynadığım bütün kulüplerde her zaman önceliğim karakterim ve nereden geldiğim oldu. Futbol yaşantım boyunca ve Futbolun en zirvesinde olduğum dönemlerde bile bu çirkin muhabbetlerin içinde bulunmazken, şuanda beni acımasızca eleştirenlerin kesinlikle red edemeyeceği teklifleri elimin tersiyle itmişken, doğup büyüdüğüm çocukluğumda hayalini kurduğum forma altında çirkin şeyler yapmayacağımı beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.''

12 May 2018 - 14:07 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.