U19 Liginin Şampiyonu 11 Nisan

Şanlıurfa U19 Gençler ligi B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 11 Nisanspor son maçında Karaköprü Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan U19 gençler ligi takımlarından bu hedefine ulaşarak play offa adını yazdırdı. Teknik direktör İsmail Yılmaz nezaretinde tarih yazmaya devam eden 11 Nisanspor U16 takımından sonra bu kez U19 Gençleri hedefi 12’den vurarak şampiyon oldu.

U19 Gençler ligi B Grubunda 11 Nisanspor Karaköprü Belediyespor ile oynadığı son maçında rakibini 1-0 mağlup ederek adını play offa yazdırarak şampiyon oldu.

Ligde namağlup yüzü görmeyen tek takım olan 11 Nisanspor play off maçlarında aynı başarıyı taşıyarak Şanlıurfa’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmek istiyor.

“Yılmaz, Emeği geçenler Teşekkür Etti”

11 Nisanspor şampiyon hocası İsmail Yılmaz nezaretinde U16 ve U19 takımları şampiyon olarak tarih yazdı. 11 Nisanspor takımı oynadığı Karaköprü Belediyespor’u Kadir Yavuz’un attığı tek golle 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Teknik direktör İsmail Yılmaz Urfanatik’e yaptığı açıklamada, “U 19 liginde bir sezon daha geride kaldı. Çok şükür Allah’ıma kuralar çekildiğin de ilk hedefimiz olan grup liderliğini bugün itibariyle lider tamamladık, ve aslan yürekli sporcularımın gözlerinden öpüyorum.

Bu başarı da sezon başından belli aslanlar gibi mücadele eden gençleri tebrik ediyorum. Ayaklarınıza sağlık sezon başından bu yana bizlere güvenen sayın başkanlarımız Mehmet Kolbudak, Halil Kolbudak, İsmail Sunay ve koca yürekli hocamız İsmail Doğa’ a armağan olsun. İyi ki varsınız güzel insanlar saygılar sunarım.” Dedi.

19 Oca 2018 - 09:43 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.