U19 Gençler Liginde Son Durum

Şanlıurfa U 19 Gençler ligi A B C D ve E Grubunda 6. Hafta müsabakaları tamamlandı.

A Grubunda Siverek Belediyespor, B Grubunda 11 Nisanspor, C Grubunda Bağlarbaşıspor, D Grubunda Karşıyakaspor ve E Grubunda Badıllı Gençlikspor haftayı lider tamamladılar.

Türkiye U19 Gençler liginde Şanlıurfa’yı temsil edebilmek için 5 grup alinde oynanan U19 maçlarını 6. Haftası tamamlandı. A Grubunda Siverek Belediyespor kendievinde konuk ettiği Hilvan Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek hedefe bir adın daha yaklaştı.

A Grubunda oynanan 6. Hafta maç sonuçlar şöyle :

Siverek Belediye : 3 Hilvan Belediye : 2

Bozova Gücü : 5 Fatih Spor : 1

Eyyübiye Gençlik : 0 Şutim Spor : 3

Çamlıdere : 3 Yıldırım Gücü : 0

B GRUBUNDA 11 NİSANSPOR GENÇLERİ PEK YAMAN

Amatör kümenin bir çok dalında mücadele eden 11 Nisanspor U19 takımı gençleri abileri gibi ortalığı yıkıp geçiyorlar. Geçtiğimiz hafta 11 Nisanspor Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek haftayı lider olarak tamamlamanın sevincini yaşadı. Aldığı bu galibiyetle Büyükşehir Belediyespor’u şampiyonluk dışına gönderen 11 Nisanspor’da herkes mutlu olduğu gözlendi.

B Grubunda oynanan 6. Hafta maç sonuçlar şöyle :

75.Yıl Spor : 1 Akçakale Belediyespor : 6

V.Şehir Sanayi : 0 Karaköprü Belediyespor : 7

11 Nisan Spor : 2 B.Şehir Belediyespor : 1

Edessa Spor : 3 Telekom Spor : 0

C GRUBUNDA BAĞLARBAŞISPOR'UN SON KURBANI 15 TEMMUZ OLDU

Bir mahalli kulübün neler yapabileceğini gözler önüne seren Bağlarbaşıspor U 19 takımı C Grubunda benim diyen takımları dize getirirken haftayı galibiyetle tamamladı. Grupta her zaman söz sahibi olan Bağlarbaşıspor 5 Temmuzspor’u 6-1 mağlup ederek zirveyi kimseye kaptırmadı.

C Grubunda oynanan 6. Hafta maç sonuçlar şöyle :

C.Pınar Demir : 3 V.Şehir Spor : 0

Tarımspor : 10 Anka Spor : 0

Yenice Spor : Yeni Hal Spor : 1

15 Temmuz Spor : 1 Bağlarbaşı : 6

D GRUBUNDA KARŞIYAKASPOR 5 ATTI, ZİRVEYİ KİMSEYE KAPTIRMADI

U19 C Grubunda her geçen gün şampiyonluk yolunda rakiplerini bir bir geride bırakan Karşıyakaspor’un son kurbanı 5-1’lik skorla Keçespor oldu. Ligin 6. Haftasını Keçespor’u 5-1 mağlup ederek çıkışını sürdüren Karşıyakaspor puanını 18’e çıkartarak en yakım rakibi olan Karaköprüspor’a 5 puan fark attı.

D Grubunda oynanan 6. Hafta maç sonuçlar şöyle :

C.Pınar Belediye : 4 V.Şehir İdman Yurdu : 1

Karşıyaka : 5 Keçe Spor : 1

Karaköprü Spor : 5 Urfa Gücü : 0

Anadolu Gençlik : Genç Karakeçililer : 3

E GRUBUN KRALI BEDILLI GENÇLİKSPOR

Şanlıurfa A takımında olduğu gibi U19 Gençler liginde de zirveyi kimseye kaptırmayan Badıllı Gençlikspor’un çıkışı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Pirsus maçını 3-0 kazanan Bedıllı Gençlikspor aldığı bu galibiyetle hem namağlup unvanını hem de liderliğini sürdürdü.

E Grubunda oynanan 6. Hafta maç sonuçlar şöyle :

Kendir Spor : 4 Reha Gençlik : 3

Pirsus Spor : 0 Badıllı Gençlik : 3

Yukarı Göklü : 3 Birecik Spor : 0

Yenişehir Spor (bay)

21 Kas 2017 - 17:30 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.