U13 Liginin Şampiyonu Urfaspor

Şanlıurfa U13 gençler ligi müsabakası sona erdi. Ligde rakiplerini bir bir geçen Şanlıurfaspor son maçında güçlü rakibi olan Büyükşehir Belediyespor'u

Şanlıurfa U13 gençler ligi müsabakası sona erdi. Ligde rakiplerini bir bir geçen Şanlıurfaspor son maçında güçlü rakibi olan Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

2017-2018 futbol sezonu Şanlıurfa’da sona erdi. Süper Amatör liginde Şanlıurfa Belediyespor şampiyon olurken Siverek belediyespor ile oynadığı baraj maçını kazanarak adını Bölgesel Amatör Ligine yazdırdı.

1. Amatör ligi A Grubunda Hilvan Belediyespor, B Grubunda Gençlerbirliği şampiyonluğunu ilan ederek süper amatör ligine yükseldiler.

2. Amatör küme müsabakalarında ise A Grubunda 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, B Grubunda Pirusu ile Edessaspor aynı puan ve aynı averaja sahip olmalarından dolayı baraj maçı oynayarak şampiyon kim olacağı belirlenecek. C Grubunda ise Eyyüpspor namağlup olarak şampiyonluğun ilan etti.

U13 Gençler liginde maçlar tamamlandı. 13 takımın mücadele ettiği ligde Şanlıurfaspor mağlubiyet yüzü görmeden şampiyon oldu. Şanlıurfaspor, Edessa 7 Yıldız, Büyükşehir Belediyespor, Gençlikspor, Bozova Gücü, Şutimspor, Viranşehirspor, Eyyübiye Belediyesi, Sancaktarspor, Tarımspor, Edessaspor, Bağmancıspor ve Suruç Gençliksspor’un yer aldığı ligde Şanlıurfaspor şampiyon olurken, Edessa 7 Yıldız takımı ligi ikinci sırada tamamladı.

11 Nisan Stadyumu 1 nolu sentetik sahada oynanan Şanlıurfaspor ile Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan şampiyonluk mücadelesi büyük ilgi gördü. Her iki takım kazanmak için çıktığı mücadelede Şanlıurfaspor maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle maçı 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

U13 liginde şampiyon olan Şanlıurfaspor’a kupasını Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Yöneticilerinden Mehemet Emin Onhan, Adnan Yükselir, Sait Aktağ ve İmam Çeviker tarafından verildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bütün takımlara başarılar diledi.

14 May 2018 - 14:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.