Tugay Kerimoğlu'dan Fatih Terim'e Bomba Yanıt

Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından eski Urfaspor teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu canlı yayında Fatih Terim'e

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Tugay Kerimoğlu, sarı-kırmızılı takımın Gençlerbirliği'ne mağlup olduğu maçın ardından Tivibu Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda'yı sert sözlerle eleştiren Kerimoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"NASIL DAYANIYORSUNUZ, HAYRET EDİYORUM"

"Bir artı parantez de Fatih hocaya. Eğer bu kadar tecrübeli bir teknik direktörseniz Belhanda'ya 60 dakika nasıl dayanıyorsunuz ben burada hayret ediyorum. Sahada yok. Bilmiyorum yani seyredenlerde benle aynı fikirdedir. Oyun içinde çok fazla etkili olamayan, herkesin beklentisi olan bir oyuncudan çıkarken bile insan üzülür, kendine bir tepki verir. O da yok. Beklentisi yok demek ki bu ülkede kendinden. Olmadığı zaman da 60 dakika size burada sabrediliyor. Bu sabrın karşılığında siz hiçbir şey yapmıyorsunuz, etkili değilsiniz."

10 Nis 2018 - 12:09 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.