TT Arenadan Akçakale Kapalı Spor Salonuna

Spor toto süper ligi başarılı hakemlerinden Şanlıurfalı Şahan yılmaz beden eğitimi öğretmenliği yaptığı Akçakale ilçesinde düzenlenen Okullar

Spor toto süper ligi başarılı hakemlerinden Şanlıurfalı Şahan yılmaz beden eğitimi öğretmenliği yaptığı Akçakale ilçesinde düzenlenen Okullar arası bayanlar futsal turnuvasında düdük çaldı.

Akçakale Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün geleneksel hale getirdiği Okullar arası Bayanlar Futsal turnuvasının organizatörlüğünü de yapan Spor Toto Süper Lig hakemi Şahan Yılmaz’ın hakemliğini yaptığı ilk maçta Akdiken İlköğretim Okulu Bayan Futsal takımı Haktanır İlköğretim Okulu Futsal takımını kıran kırana geçen bir karşılaşma sonunda 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig ve Şanlıurfa Amatör Ligi’nin başarılı hakemlerinden Şahan Yılmaz maç sonunda yaptığı açıklamada “Akçakale ilçesinde beden eğitimi Öğretmenliği görevini yaptığını ve kız çocuklarının spor yapabilmesi amacıyla bu tür etkinliklerde görev almasının kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek Akçakale ilçesinin bu tür spor organizasyonlarıyla diğer ilçelerden bir adım önde olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. (Haber: Reşat Amonak)

#

09 Nis 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.