Trabzonspor resmi sitesinde Urfa logusu

Şanlıurfaspor ile Trabzonspor arasında 2010 yılında oynanan Türkiye kupası finali öncesinde kardeşlik protokolü imzalandı.

İmzalanan protokolün ardından iki takım arasındaki bağlar kuvvetlendi. TrabzonsporResmi İnternet sitesi olan Trabzonspor.org.tr sitesinde bulunan kardeş kulüpler sekmesine Şanlıurfaspor logosu konuldu.

Geçtiğimiz günlerde yenilenen web sitesinde kardeş kulüp menüsü bir kez daha oluşturuldu. Sekmede sadece iki takımın ismi yer aldı. Sitede bulunan takımlardan birisi İrlanda takımı Drogheda Unıted F.C. diğeri ise Şanlıurfaspor.

TRABZONLULAR SİTEM ETTİ

Şanlıurfa’yı çok sevdiklerini belirten Trabzonspor taraftarları sitelerinde bulunan kardeş kulüpler sekmesindeki Şanlıurfaspor logosunun kendilerini mutlu ettiğini ifade ediyor. Mutluluklarını dile getiren Trabzonlu taraftarlar küçük bir sitemde bulunarak Şanlıurfaspor resmi sitesinde de Trabzonspor’a yer verilmesi gerektiğini belirtiyor.



28 May 2016 - 14:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.