Toç Bir Sen’in Çamlıdere Sefası

Şanlıurfa Belediye Başkanlık Kupası 35 Yaş Üstü futbol turnuvasında ilk kez mücadele eden TOÇ Bir Sen ligin 3. Haftasında grubun güçlü ekiplerinden

Mustafa
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Belediye Başkanlık Kupası 35 Yaş Üstü futbol turnuvasında ilk kez mücadele eden TOÇ Bir Sen ligin 3. Haftasında grubun güçlü ekiplerinden Çamlıderespor’u gol düellosu altında geçen mücadeleyi 3-2 kazanarak galibiyetle tanıştı.

Şanlıurfa’da yapılan spor etkinliklerine katılarak her zaman centilmenliği ön planda tutan TOÇ Bir Sen takımı ilk kez katıldığı Büyükşehir Belediye Kupası 35 yaş üstü futbol turnuvasında oynadığı 3 müsabakada yine centilmenliği ön plana taşıyarak maçların fair play çerçevesinde geçmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Lige 2-1’lik Ceylan Emlak mağlubiyetiyle başlayan TOÇ Bir Sen daha sonra Kelekçi İnşaat’a 4-2 mağlup olmalarına rağmen bu iki maçta yine centilmenliği elinden bırakmayarak müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu herkese gösterdiler.

Mağlup olmalarına rağmen pes etmeyen TOÇ Bir Sen takımı bu kez grubun güçlü ekiplerinden Çamlıderespor karşısına çıktı. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen TOÇ Bir Sen takımı sahada 3-2’lik galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirdi.

Maç sonrası Çamlıderespor karşısında alınan 3-2’lik galibiyetle futbolcularını kutlayan TOÇ Bir Sen Kulüp Başkanı Mehmet Fidan, bu galibiyeti TOÇ Bir Sen ailesine armağan ettiğini söyledi.

20 Eki 2017 - 13:33 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.