TFF 1. Lig'de Play-Off Tarihleri Belli Oldu

TFF 1. Lig Play-Off Yarı Final ve Final müsabakalarının tarihleri açıklandı. TFF 1. Lig'de 3 4 5 ve 6. sırayı alacak dört takım yarı finalde

TFF 1. Lig Play-Off Yarı Final ve Final müsabakalarının tarihleri açıklandı. TFF 1. Lig'de 3, 4, 5 ve 6. sırayı alacak dört takım yarı finalde, çift maç eleme usulüne göre karşılaşacak. Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği ve 4 Haziran Pazar günü oynanacak final müsabakasının yeri ve başlama saati ise daha sonra ilan edilecek.

Play-Off 1. Maçlar 25 Mayıs 2017 Perşembe

Play-Off 2. Maçlar 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Play-Off Final 4 Haziran 2017 Pazar

20 May 2017 - 09:42 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.