Terfi maçlar Eskişehir’de yapılacak

Şanlıurfa tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 2016-2017 Bölgesel Hentbol Lig Eskişehir'de yapılacak olan finaller Şanlıurfa'yı Sefaspor

08-12 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de yapılacak olan 2. Lige yükselme Hentbol Genç Erkekler Bölgesel terfi maçlarına Şanlıurfa’yı Sefaspor temsil edecek. Takıdan Sorumlu Ali Akkuş, Eskişehir’de oynanacak olan 2. Lig çıkma terfi maçlarında Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil için elimizden geleni yapacaklarını söyledi.

1-Erkekler Bölgesel lig final müsabakaları 5li (3 grup) ve 6lı ( 1 grup) gruplar halinde 08 – 12 Ekim 2016 tarihleri arasında oynanacak. Müsabakaların teknik toplantısı yarışma tarihinden bir gün önce ilgili yarışma merkezlerinde saat 18.00'de yapılacaktır. (Gruplar ve müsabaka saatleri teknik toplantıda kura çekimi ile belirlenecektir.)

2- Bölgesel erkekler Ligi müsabakaları tek devreli TURNUVA usulü göre 4 grupta oynanacaktır. 5li gruplarında ilk 2 sırayı alan ve 6li grupta ilk 3 sırayı alan toplam 9 takım 2.lige alınacaktır.

ERKEK TAKIMLAR

KIRŞEHİR - AHİ EVRAN ÜN. GSK,
ANKARA - ÇINAR GSK

ANKARA - GÖLBAŞI BEL. SK

BURSA- MELTEM KOLEJİ SK

BURSA-MUDANYA EMNİYET SK
İZMİR -KARABAĞLAR ATATÜRK TML. GSK

MANİSA- MANİSA LİSESİ KÜLTÜR SK.

ŞIRNAK - CİZRE YILDIZLAR SK

ŞIRNAK- GENÇ. HİZ. VE SPOR. İL. MÜD. SK

ŞIRNAK - CİZRE MEMUZİN SK.

BATMAN-BATMAN ÜNİ. SK.

MARDİN- ARTUKLU GÜCÜ.

MERSİN-İDMANYURDU SK.

KAYSERİ- GENÇ. HİZ. VE SPOR ETK. SK.

KAYSERİ- ZİRVE OPAL SK

RİZE- GÜNEYSU SPOR KLB.

KASTAMONU- İNEBOLU SK.

BOLU- SEBEN SPOR KULÜBÜ

AYDIN- NAZİLLİ BELEDİYE SPOR KLB.

Ş. URFA- SEFA SPOR KULÜBÜ

BİNGÖL- İL ÖZEL İDARE SPOR KULÜBÜ

BAYANLAR BÖLGESEL LİG FİNALİ
1-Bayanlar Bölgesel Hentbol lig grup müsabakaları 5’li takımlar halinde 2 grupta 08 -12 Ekim 2016 tarihlerinde Polatlı / ANKARA’da yapılacaktır. Müsabakaların teknik toplantısı yarışma tarihin den bir gün önce ilgili yarışma merkezlerinde saat 18.00'de yapılacaktır. (Gruplar ve müsabaka saatleri teknik toplantıda kura çekimi ile belirlenecektir.)

2- Bölgesel bayanlar Ligi müsabakaları tek devreli TURNUVA usulü göre 2 grupta oynanacaktır. 5li gruplarında ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım 2.lige alınacaktır.

BAYAN TAKIMLAR

YALOVA- YALOVA GSK

ANTALYA - GAZİ GSK

DENİZLİ- SARAYKÖY SK

AKSARAY- AKHİSAR SK

İSTANBUL- GÖKTÜRK GSK

ZONGULDAK - KÖMÜR SK

ANKARA- ANADOLU SK

HATAY- ERZİN GÖKDERE GSK

MARDİN - KIZILTEPE TOKİ SK

ŞIRNAK -CİZRE YASEF

30 Eyl 2016 - 15:55 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.