Temizkanoğlu Samsunspor Maçını Değerlendirdi

TFF 1. Lig'in 27. haftasında  Samsunspor'a 2-1 mağlup olan  Şanlıurfaspor'un teknik direktör  Ogün Temizkanoğlu 'Pozisyon vermeden

TFF 1. Lig'in 27. haftasında Samsunspor'a 2-1 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktör Ogün Temizkanoğlu, "Pozisyon vermeden maçı kaybetmek dediğinizde bu maçı örnek gösterebiliriz." dedi.

Temizkanoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, çalışmalarına rağmen duran top sıkıntılarının devam ettiğini söyledi.

Maçın başında öne geçebilecek pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini ifade eden Temizkanoğlu, şöyle konuştu:

"Pozisyon vermeden maç kaybetmeye bu karşılaşmayı örnek gösterebiliriz. Golü yedikten sonra demoralize oluyorsunuz. Bu kadar tecrübeli oyuncuların ne olursa olsun toparlanması gerekiyor. Ancak gereksiz bir panik yaşadık, gereksiz toplar attık. Maçın başında öne de geçebilirdik ama olmadı. Açıkçası ilerisi için ne olur bilmiyorum. Bu kadar tecrübeli bir hakem oyunu nerede soğutacağını çok iyi uyguladı. Bu tarz düdüklere biz deplasmanda maruz kalmadık. Biz bu mücadelenin içinde olmak istiyoruz ama bu şartlarda zor."

ÖZKÖYLÜ, “KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM”

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise iki takım için de çok kritik bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yorgunluğa rağmen kontrollü oynayarak topa sahip olmaya çalıştıklarını aktaran Özköylü, "Maçın genelinde top daha çok bizdeydi. Rakip takımda Batuhan Karadeniz'in bir çabası vardı. Onun sürüklediği toplarla etkili olmaya çalıştılar. Batuhan dışında Şanlıurfaspor fazla bir etkinlik gösteremedi diyebilirim. Böylesine önemli, kritik belki de sezonu ilgilendiren bir maçta oyuncularım bize 3 puan kazandırdı, hepsini kutluyorum." diye konuştu.

10 Nis 2017 - 12:19 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.