Temizkanoğlu, Milli Arayı İyi Değerlendireceğiz

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu galibiyet özlemine Sivasspor karşında noktaladıklarını söyleyerek lige verilen milli arayı çok

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu galibiyet özlemine Sivasspor karşında noktaladıklarını söyleyerek, lige verilen milliarayı çok iyi değerlendireceklerini vurguladı

TFF

1. Lig'de 8 haftalık galibiyet özlemini Sivasspor’u 2-1 yenerek sonlandıran Şanlıurfaspor, milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmeyi hedefliyor.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, yaptığı açıklamada, takımın başında çıktığı ikinci maçta futbolcuların yavaş yavaş oyun anlayışlarını sahaya yansıtmaya başladığını ifade etti.
Liderlik mücadelesi veren Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetin milli maçlar dolayısıyla lige verilen araya moralli girmelerini sağladığını vurgulayan Temizkanoğlu, takımın toparlanmaya başladığını belirtti.

KONDİSYON ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ

Takım olarak her geçen gün daha iyi duruma geleceklerini ve çalışmalarının büyük bölümünü kondisyon çalışmalarına ağırlık vereceklerin sözlerine ekleyen Temizkanoğlu, " Sivas galibiyeti bir başlangıçtı, bunun devamını getireceğiz. Aranın faydası muhakkak ki iyi olacak. Kondisyona daha fazla yüklenmemiz gerekiyor. Oyun anlayışını biraz daha fazla geliştirmemiz gerekiyor. Burada her futbolcu çok kaliteli ancak ayağına top geldiği zaman diğer oyuncularımız o futbolcu ne yapacak diye bekliyor. Yardımlaşmayı da tekniği de kondisyonu da bu arada çalışacağız." diye konuştu.

Ligin geride kalan 25 haftasını 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyetle kapatan Şanlıurfaspor, 26 puanla 13. sırada yer alıyor.

23 Mar 2017 - 11:08 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.