Temizkanoğlu Antep Maçını Değerlendirdi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu kaybetme korkusuyla kendilerine yakışmayan bir oyunun sahada sergilendiğini belirtirken Gaziantep Büyükşehir

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, kaybetme korkusuyla kendilerine yakışmayan bir oyunun sahada sergilendiğini belirtirken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise ligde oynayacakları 5 maçı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, golsüz berabere kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada şöyle dedi.

Bu maç çok şeyleri götürebilir ve getirebilirdi. Çok bilinçli bir şekilde sahaya çıktık. İlk yarıda kaybetme korkusuyla çok fazla bize yakışmayan bir oyun ortaya çıktı. İkinci yarı başka bir tek eksik olan burada goldü. Direkten dönen iki golümüz var. Verilmeyen bir penaltımız var. Tek eksiğimiz goldü. Her oyuncuya ihtiyacımız olduğu gibi taraftara da ihtiyacımız var. Futbolcuların morallerini bozmak kimsenin hakkı değildir. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Rica ediyorum ne olursa olsun, burada herkes bize destek versin.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise, kalan 5 maç için mücadele edeceklerini ifade ederek. Her iki takım için stresli bir maçtı. İki takım da kazanmak için oynadı. Mağlup olmaktansa, olmamak daha iyidir. Maçı kazanabilirdik aynı zamanda kaybedebilirdik. Gol yollarında zorlayıcı bir yol içerisinde olamadık. Gol yolunda etkili olmayınca gol bulamıyorsunuz. 5 maç kaldı ve 5 maçın sonunda ne olursa olsun mücadelemiz devam edecektir. Tüm maçları kazanmak için sahada olacağız” diye konuştu.

25 Nis 2017 - 10:52 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.