Temiz Toplum, Temiz Çevre İçin Pedal Çevrildi

URBİT (Urfa Bisiklet Topluluğu) Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile beraber  'Temiz Toplum-Temiz Çevre” sloganıyla

URBİT (Urfa Bisiklet Topluluğu), Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile beraber “Temiz Toplum-Temiz Çevre” sloganıyla bisikletlerle şehir turu attılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından Balıkları İncitme Bisikletten Vazgeçme projesi kapsamında Urfa Bisiklet Topluluğu lise öğrencileri ile bir araya geldi. Projenin toplam 12 turdan oluşuyor olmasından dolayı 3 ay sürecek ve yaklaşık 50 öğrenciden oluşacak. Projenin ilk turunda ise URBİT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve URBİT üyeleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile beraber “Temiz Toplum-Temiz Çevre” sloganıyla bisikletlerle şehir turu attı.

İlk turda öğrencilere pedal çevirdi.

URBİT ve üyelerine teşekkür ettiklerini dile getiren Proje Koordinatörü Mustafa Özenoğlu, bisikletin toplumdaki önemini dile getirdi.

URBİT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ise, “konu bisiklet olunca biz her zaman hazırız. Öncelikle gençlerimize ve tüm Şanlıurfa’ya ve vatandaşlarımıza bisiklet kültürünü öğretmek için elimizden gelen gayretleri sarf etmeye varız” dedi.

04 Nis 2019 - 10:43 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.