Telekomspor’da “Mutlu” Günler

Şanlıurfa Süper Amatör kümede zirve mücadelesi veren Telekomspor ikinci yarı maçları öncesi kan değişimi yaparak teknik direktör Mutlu Yılmaz ile

İkinci yarıya kan değişimi yaparak başlayacak olan Şanlıurfa Süper Amatör küme şampiyonluğun güçlü adaylarından Telekomspor Yönetimi teknik direktör Kemal Tosun’un istifası ile boşalan göreve Mutlu Yılmaz’ı getirdi.

Takımın şampiyonluk yolunda bir kan değişikliği gerektiğini göz önünde bulunduran Telekomspor Yönetimi, Teknik Direktörümüz Kemal Tosun kendi kararı ile karşılıklı konuşularak böyle bir karar almışlar. Kapımız her zaman hocamıza açık olacaktır.

Başarılı teknik direktör Kemal Tosun takımın Şampiyonluk yolunda bir kan değişikliği gerektirdiğini belirterek takıma veda etmiştir.

Takımı teknik direktör Mutlu Yılmaz’a teslim eden Telekomspor bu hafta oynayacakları 15 Temmuzspor müsabakasına takımın başında çıkması bekleniyor.

Başarılı teknik direktör Mutlu Yılmaz karşılıklı olarak takıma veda eden Kemal Tosun hocamıza her zaman kapımızın açık olacağını söyledi.

Yılmaz, “Teknik direktör Kemal Tosun ile Telekomspor bir çok başarılara imza attı. Takımdan ani ayrılması beni de üzmüştür. Kemal Tosun hocamızın bıraktığı bayrağı daha üstlere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Emeklerinden dolayı Allah kendisinden razı olsun.” Dedi.

Ayrıca Telekomspor ara transferde Büyükşehir Belediyespor’un genç yeteneği İsa Çelik’i de renklerine başladı.

09 Oca 2018 - 13:51 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.