Telekomspor Karakeçlispor’u 4 farkla geçti

Telekomspor nefesini Eyyüp-spor ve Bağmancıspor'u ensesinde iyice hissettirmeye başladı.   Şanlıurfa 2. Amatör küme (B) Grubunda 19 puanla 3. sırada

Telekomspor nefesini Eyyüp-spor ve Bağmancıspor’u ensesinde iyice hissettirmeye başladı.

Şanlıurfa 2. Amatör küme (B) Grubunda 19 puanla 3. sırada yer alan Telekomspor geçtiğimiz hafta oynadığı Öz Karakeçilispor’u 4-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Ligin bitimine kısa bir zaman kalarak şampiyonluğa oynayan 3 takım arasında şampiyonluk yarışı iyice kızışmaya başladı. Grupta Eyyüpspor, Bağmancıspor ve Telekomspor arasında devam edem şampiyonluk yarışında kimin kaza-nacağı son haftalarda belli olacak.

3. sırada bulunmasına rağmen her maça şampiyonluk parolasıyla çıkan Telekomspor geçtiğimiz hafta Yenice stadyumunda oynadığı Öz Karakeçilispor maçına aynı parolayla çıktı. her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 4-1 kazanarak yoluna kayıpsız devam eden Telekomspor bu hafta lider Eyyüpspor ile oynayacak.

AKTAŞOĞLU, “LİDERİ DEVİRECEĞİZ”

Şanlıurfa Telekomspor Yunus Aktaşoğlu bu hafta oynayacakları lider Eyyüpspor maçını Urfanatik Gazetesine değerlendirdi. Aktaşoğlu, “Lige şampiyonluk parolasıyla başladık. Bu sezon bütün zorluklara rağmen pes etmeyerek yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta Öz Karakeçilspor karşısında aslanlar gibi mücadele ederek maçı 4-1 kazandıkları için futbolcularıma teşekkür ederim. Bu hafta lider Eyyüpspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Eyyüpspor’u yenerek taraftarları-mızı sevindirmek istiyoruz” dedi. (Mehmet Gülebak)

#

21 Mar 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.