Telekomspor Çok Can Yakacak

Şanlıurfa Süper amatör küme ekiplerinden Telekomspor bu hafta oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçına kenetlendi

​İlk kez çıktığı süper amatörkümede aldığı başarılı sonuçlarla damgasını vuran Telekomspor’un son kurbanı Akçakalespor oldu.

Geçtiğimiz hafta takımın başına Şanlıurfaspor’un efsane futbolcusu Ahmet Pişkin’i getirerek taraftarlıdan tam not alan Telekomspor Pişkin ile çıktıkları namağlup Akçakalespor maçını 3-1 kazanarak takımların korkulu rüyası oldu.



Geçtiğimiz hafta Akçakalespor’u 3-1’le geçerek ligde ilk mağlubiyetini tattıran Telekomspor bu anlamlı galibiyeti idmanda pasta keserek kutladı. Yapılan idmanlarda Telekomspor’da futbolcuların ve teknik heyetin moralleri son derece yerinde olduğu gözlendi.

Telekomspor teknik direktörü Ahmet Pişkin, İlk çıktığım resmi maçta grupta mağlubiyeti bulunmayan Akçakalesspor’u yenerek ilk galibiyetimi almış oldum. Futbolcularımdan tek isteğim aynı başarıyı bu hafta oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor karşısında da göstererek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ben şahsım olarak futbolcularıma güveniyorum.

16 Kas 2016 - 12:03 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.