Tatlı İlk Adımını Attı

MHK Şanlıurfa bölge sorumlusu olan Serdar Tatlı Doğu illerini gezerek sorunları yerinde inceleyerek çözüm üretecek.

Şanlıurfa’lı eski süper lig hakemlerimizden olan Serdar Tatlı

MHK

bölgesorumlusu olarak bütün Doğu ve Güneydoğu illerini gezerek sorunları yerinde inceleyerek gerekli adımları atıyor.



MHK üyesi Şanlıurfa Bölge Sorumlusu Serdar Tatlı ilk adımını Doğu illerinden Hakkari, Şırnak ve Ağrı gibi illere atarak, ilk defa bir MHK üyesinin illerine gelerek onları dinlemesinden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

MHK'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi eğitim toplantıları tamamlandı

Merkez Hakem Kurulu'nun, eğitim faaliyetlerini gözlemlemek, İl Hakem Kurulu yöneticileri ile hakem ve gözlemcilerle tanışmak, sorun ve önerileri yerinde değerlendirme amaçlı programının önemli bir bölümü tamamlandı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerini kapsayan 8. Bölge'den sorumlu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Serdar Tatlı, Hakkari, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Iğdır illerini kapsayan çalışmalarını tamamladı.

Yönetici, hakem ve gözlemcilerle çok yararlı görüşmeler yaptıklarını belirten Serdar Tatlı, önümüzdeki hafta yapılacak Merkez Hakem Kurulu Toplantısı'na yöre ile ilgili çalışmalarını içeren raporunu sunacağını belirtti.

Merkez Hakem Kurulu üyelerinin bölgesel faaliyetleri, yerinde inceleme ve değerlendirme toplantıları diğer bölgelerde de sürecek.

16 Kas 2016 - 12:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.