Taraftarlardan Urfaspor Tesislerine Baskın

Şanlıurfaspor'da Tavşanlı Linyitspor beraberliğinin ardından birde Stadın ışıkların sönmesi taraftarları öfkelendirdi. Şanlıurfaspor Tavşanlı

Şanlıurfaspor’da Tavşanlı Linyitspor beraberliğinin ardından birde Stadın ışıkların sönmesi taraftarları öfkelendirdi.

Şanlıurfaspor Tavşanlı Linyitspor berabere bitmesi ile taraftarlar stad önünde bir müddet futbolcular aleyhine iyi oyun oynanmadıkları için öfkelerini gösterdiler. taraftarlar daha sonra stattan çıkarak kulüp tesislerine yürüdü. Ellerinde meşalelerle kulüp tesisine gelen taraftar futbolcular aleyhine iyi oyun oynamadıkları için isyan ettiler.. Şanlıurfaspor kulüp tesislerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Şanlıurfasporlu futbolcuları taşıyan otobüs ise kulüp tesislerine gelmedi. taraftarlar bir müddet sonra dağıldılar.

#

23 Mar 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.