Talha: 'Bu Yıl Taraftara Farklı Oyun İzleteceğiz'

Şanlıurfaspor futbolcusu Talha Yazgan bu sezon Şanlıurfaspor taraftarlarına çok güzel bir oyun izleteceklerini söyledi.

Talha yazgan
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz sezon 3.lig ekiplerinden Beylerbeyispor’da forma giyen ve bu sezon 2. lig temsilcisi Şanlıurfaspor’a transfer olan TalhaYazgan Urfanatik Gazetemize yapmış olduğu açıklamalarla sorularımıza açıklık getirdi. Şanlıurfaspor’un çok büyük bir camia olduğunu belirten Talha Yazgan, beklentilerinin üzerinde bir kulübe geldiğini, hem sosyal tesisleri bakımından hem de takımın kalitesi bakımından birçok süper lig takımlarından bile daha iyi olduğunu belirti.

Hedeflerinin takımı şampiyon yapmak olduğunu da söyleyen Yazgan, başarılı olmak için oyunculara veya başka şeylere büyük paraların harcanmasının doğru olmadığını tam tersi bir takımda takım ruhunun var olduğu zaman başarılar elde edilebileceğini söyledi. Taraftarlara bu yıl güzel bir oyun izleteceklerini belirten Yazgan, ilk iki haftayı çok güzel geride bıraktıklarını ve bu yüzden herkesin çok moralli olduğunu ifade etti.

Kendisinin Almayan’da doğup büyüdüğünü söyleyen Şanlıurfaspor Futbolcusu Talha Yazgan, Türkiye’de futbola yapılan yatırımların birçok ülkede yapılamadığını belirtti. Bu bakımdan Şanlıurfaspor’un bile iyi bir takım olduğunu tesisleri ve imkânları bakımından beklentilerinin üzerinde bir yer olduğuna vurgu yaptı.

‘Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceğiz’

Beylerbeyispor’dan Urfaspor’a yeni geldim. Almanya’da 4’ncü liginde oynadım Almanya’dan buraya geldim iki buçuk sene oldu Türkiye’ye geleli, iki sene sonunda da bu yıl Şanlıurfaspor’a transfer oldum.” diyen Şanlıurfaspor futbolcusuTalha Yazgan, “Kulüp olsun tesisleri olsun beklentimin de üstünde bir yer böyle bir yer beklemiyordum gerçekten. Zaten ilk iki hafta da gördük hani hocamız olsun yönetim olsun arkadaşlık ortamları olsun baya güzel bir ortam burası. İki de iki yaptık eğer böyle birlik içinde geçerse sezon sonunda Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

‘Geçen sezon takım ruhu birlik yoktu’

Bendesinin burada futbolcu olduğunu ve yönetim ile herhangi bir sorunun olmaduğını belirten Talha Yazgan, “Yönetim ile herhangi bir konuda konuşmak bana düşmez ben oyunuma bakarım oyunumu oynarım zaten herhangi bir sorunumuz ve sıkıntımız yok şuanda. Ben taraftarımıza buradan şunu söyleyeyim spordan çok mücadele eden her şeyini ortaya koyan bir takım görecekler. Zaten ilk iki haftada bunu gördüler. Ve bunu sahaya yansıttığınızda otomatikman skora da yansıyacaktır. Ben geçen sezon bu takımda yoktum ama izlediğim kadarı ile bu takımda eksik olan şeyler takım ruhuydu, hırs ve azim eksikliği vardı.” Diye konuştu.

‘Taraftarımız daha güzel birtakım daha güzel oyunlar göreceklerdir’

“Bunlar olsaydı Şanlıurfaspor kümeye düşmezdi” sözlerini söyleyen Yazgan, “Buradan bütün taraftarımıza daha güzel bir oyun daha güzel bir takım seyredeceğimize inanıyorum buradan onun da sözünü veriyorum. Bir futbolcu için en büyük destek taraftar desteğidir, bunu bize gösterdikleri zaman zaten iyi oluruz. Benim hedefim sürekli yükseklerdedir, geçen sezon 3. ligde oynadım ve çok iyi bir sezon geçirdim orada, bir basamak daha atladım ve Şanlıurfaspor gibi bir kulüpte 2. ligde oynuyorum. Tabii ki hedeflerimiz bitmemiş önce PTT daha sonra süper lig hedefimiz.

Şuanda 2. ligde en zor grup bulunduğumuz gruptur, çok iyi takımlar bulunuyor iyi paralar harcandı, ama önemli olan çok para harcamak değil takım uyumu takım ruhudur. İstediğin kadar para harca ama takım ruhunu yakalamadığın zaman o harcadığın paralarda hiçbir işe yaramaz. O yüzden isimler takımlar hiç önemli değil saha da yüzde yüzünü verirsen her takımı yenecek güçte olursun.” ifadelerini kullandı.

Haber: İbrahim Çakmak

16 Eyl 2017 - 21:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.