Takımların Umudu “Loğan”da

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tesislerden sorumlu Mehmet Fazıl Loğan takımların elçisi olarak il ve ilçelerdeki tesisleri incelemeye aldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tesislerden sorumlu Mehmet Fazıl Loğan verilen görevi layığıyla yerine getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yıllardır mahalli kulüplerde çeşitli görevlerde bulunan ve aldığı her görevi başarılı bir şekilde yerine getiren ASKF Tesisler Sorumluluk görevini titiz bir şekilde sürdüren Bağmancıspor Kulüp Başkanı Loğan Kulüplerimiz rahat bir ortamda mücadele etmeleri için tesis ve soyunma odalarını yerinde inceleyerek eksik olan yerlere çözüm bulmak için kolları sıvadı

Amatör Spor Kulüplerimiz rahat bir ortamda mücadele etmesi konusunda il ve ilçelerdeki tesisleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alıyor.

İşini severek yapmakta olan Tesislerden sorumlu Loğan gittiği ve incelemelerde bulunduğu tesisleri rapor ederek yönetime sumaktadır. Tesislerden Sorumlu Mehmet Fazıl Loğan ile takımlarımız rahat bir ortamda mücadele edecektir.

#

22 Haz 2017 - 14:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.