Takımlardan transfer haberleri

Takımlardan transfer haberleri

17 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Quaresma'yı takımda tutmak istediğini açıkladı. Quaresma'nın menajeri ise başarılı oyuncu İçin Qatar'dan 15 Milyon Euro'luk, Çin'den ise 17 Milyon Euro'luk teklifler bulunduğunu bildirdi. Beşiktaş yönetimi başarılı oyuncu için gelen remi teklifleri değerlendirebileceklerini açıkladı.

AATIF

FENERBAHÇE

YOLCUSU

Fenerbahçe şok bir transfere imza attı.

Sivasspor'un başarılı oyunucu Aatıf Chedjoue'u renklerine kattı.

Volkan Şen ve Alper Potuk, UEFA'dan almış olduğu cezalar nedeniyle Şampiyonlar Liginde bu iki oyuncudan yararlanamayacak olan Fenerbahçe, bu iki oyuncunun yerini doldurmak için Fas'lı Oyuncu Aatıf Chedjoue, ile prensipli olarak antlaştı.

Bonservisi için 3 Milyon Euro, paha biçilen Aatıf Chedjoue, transferi Cuma günü yapılacak sözleşme ile netlik kazanacak. Ptt. 1 Lig'e düşen Sivasspor'da oynayan 30 yaşındaki başarılı futbolcu oynadığı 33 karşılaşmada 30 gol kaydetti. Ve bir sarı kart gördü.

ESKİ YÖNETİCİDEN ŞOK İTİRAF

Galatasaray'ın, eski yöneticilerinden olan Bülent Tulun, Franck Ribery'nin, Galatasaray'dan ayrılmasındaki en büyük faktör tamamen yöneticilerden kaynaklandığını açıkladı.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden olan, Bülent Tulun katıldığı spor programında şok açıklamalarda bulundu. Franck Ribery'nin, Galatasaray'daki kısa kariyeri hakkında konuşan Tulun, Ribery'nin takımdan ayrılması tamamen yönetimin hatası olduğunu ve gereken bonservisin verilmemesinden kaynaklandığını ve o zaman ki ekonomik durumla alakalı bir sorun olduğunu ve hatalı olduklarını açıkladı.

CARDOZO DEĞERİNİ KAYBEDİYOR

Trabzonspor'da son aylarda yaşanan ekonomi sıkıntılar dinmek bilmiyor. Bu sezon 30 Milyon Euro düşüş yaşayan Trabzonspor'da oyuncularda payını aldı. En büyük şok ise başarılı oyuncu Ricardo Cardozo'nun 15 Milyon Euro değerden 5 Milyon değer alması oldu. Kulübün en büyük değer kaybını yaşayan Ricardo Cardozo 10 Milyon Euro değer kaybetti. Başarılı kaleci Onur Kıvrak'ta değer kaybeden isimler arasında.

07 Haz 2016 - 11:06 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.