Suriyeli Gençler Kıyasıya Yarıştı

Şanlıurfa'da kurulu bulunan 5 AFAD Geçici Barınma Merkezinde kalan 13-15 yaş aralığında Suriyeli çocukların sosyal hayata katılımları ve entegrasyonunu

Şanlıurfa’da kurulu bulunan 5

AFAD

Geçici Barınma Merkezinde kalan 13-15 yaş aralığında Suriyeliçocukların sosyal hayata katılımları ve entegrasyonunu sağlamak amacıyla Şanlıurfa Valiliği AFAD Geçici Barınma Merkezleri Gençlik Futbol Turnuvası düzenledi.

GAP Arena tesislerinde düzenlenen turnuvanın final maçına Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez ile Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş katıldı.

AFAD Harran GBM ile AFAD Akçakale Süleyman Şah takımları arasında oynanan final maçı ile müsabakalar sona ererken müsabakanın şampiyonu AFAD Harran GBM oldu.
Çadır merkezlerinde başlayan müsabakaların sonunda şampiyon olan takımların kıyasıya mücadelesinde şampiyonluğu AFAD Harran GBM alırken ikinci AFAD Akçakale Süleyman Şah Çadır Merkezi üçüncü ise Ceylanpınar Çadır kent oldu.
Gerçekleştirilen ödül töreninde ise birinciye ödülünü Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, ikinciye AFAD İl Müdürü Mahmut Sönmez üçüncüye Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş verdi.

15 May 2017 - 13:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.