Süper Amatör Kümede Yarış Kızıştı

Şanlıurfa Süper amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren ve kümede kalma savaşı veren takımlar arasında yarış iyice kızışmaya başladı. Ligin

Şanlıurfa Süper amatörkümede 19. Hafta maçlar tamamlandı. Ligde 19. Hafta maçları geride kalırken 14. Haftadır bileği bükülmeyen Siverek Belediyespor kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden Ceylanpınar Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Siverek Furkan Tüysüz stadyumunda oynanan Siverek Belediyespor ile Ceylanpınar Belediyespor maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdiler. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen Siverek Belediyespor her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 4-0 farklı skorla ayrılarak liderliğini bu haftada sürdürdü.
Ceylanpınar Belediyespor karşısında alınan bu galibiyetle puanını 47’e çıkartan Siverek Belediyespor en yakın takipçisi Büyükşehir Belediyespor ile arasındaki puan farkını koruyarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HAFTAYI 3 PUANLA TAMAMLADI…
Lider Siverek Belediyespor’un en yakım takipçisi Büyükşehir Belediyespor kendi evinde oynadığı Viranşehirspor maçını 2-0 kazanarak takipçiliğini bu haftada sürdürdü. Bir maç eksiğiyle 41 puanla 2. Sırada bulunan Büyükşehir Belediyespor ligde kalan maçlarını kayıpsız tamamlayarak mutlu sona ulaşmak istiyor.
TELEKOMSPOR’UN HARRAN SEFASI
Ligde her zaman söz sahibi olan ve genç kadrosuyla ligde mücadele eden Telekomspor bu hafta deplasmanda oynadığı Yeni Harranspor maçını 5-0 kazanarak gülen taraf oldu. Deplasmanda oynamasına rağmen teknik direktör Murat Bakırcılar’ın öğrencileri, maç boyunca üstün bir oyun sergileyerek 90 dakika boyunca attıkları 5 golle maça damgasını vuran Telekomspor haftanın en farklı skoruna imza attı. Ligde 28 puanla 5. Sırada yer alan Telekomspor ligin 20. Haftasında Memsinspor maçını oynamadan hükmen 3-0 şimdiden kazandı.
Grupta 19. Hafta maçında oynanan 4 müsbakada toplan 15 gol atıldı. Telekomspor deplasmanda gülen tek takım oldu. 19. Hafta maçında şu sonuçlar alındı: Memsinspor : 0 – 3 : Birecik Belediyespor, Yeni Harranspor : 0 – 5 : Şanlıurfa Telekomspor, Akçakalespor : 4 – 0 : Suruç Gençlikspor, Şanlıurfa BŞB : 2 – 0 : Viranşehirspor, Siverek Belediyespor : 4 – 0 : Ceylanpınar Belediyespor

27 Şub 2017 - 17:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.