Süper Amatör Kümede Son Durum

Şanlıurfa Süper Amatör Kümede 12. Hafta maçları tamamlandı.

Şanlıurfa Süper AmatörKümede 12. Hafta maçlarıtamamlandı. İlk yarıyı şampiyon olarak tamamlayan BüyükşehirBelediyespor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda oynadığı Ceylanpınar Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Lider Büyükşehir Belediyespor’un en yakın takipçisi Telekomspor ikinci yarıya mağlubiyetle başladı. İkinci yarının ilk maçında 15 Temmuzspor’a 2-1 mağlup olan Telekomspor şampiyonluk yolunda büyük darbe alarak, Büyükşehir Belediyespor aradaki puan farkını 6’ya çıkarttı.

29 puanla ligin zirvesinde yer alan Büyükşehir Belediyespor mağlubiyet yüzü görmedi.

Şampiyonluğa kşmaya başlayan Büyükşehir Belediyespor bu hafta ligin flaş ekiplerinden 15 Temmuzspor ile oynayacak.

Günün diğer müsabakalarında ise 15 Temmuzspor haftanın sürprizini imza attı. Şampiyonluk adaylarından Telekomspor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen oyundan kopmayan 15 Temmuzspor maçı 2-1 kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Süper Amatör kümede 12. Hafta maçlarında şu sonuçlar alındı.

Ceylanpınar Belediyespor : 0 – 2 : Şanlıurfa Belediyespor

15 Temmuz Gençlikspor : 2–1 : Şanlıurfa Türk Telekomspor

Suruç Gençlikspor : 4 – 1 : Yeni Harranspor

Akçakale Belediyespor : 9 – 0 : Genç Karakeçililerspor

15 Oca 2018 - 15:09 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.