Süper Amatör Kümede Maçlar Tamamlandı

Şanlıurfa süper amatör kümede maçlar tamamlandı. Grupta her zaman söz sahibi olan Güvenspor son maçında Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup

Süper Amatörkümede maçlar tamamlandı. Ligin son hafta maçında Güvenspor Yenive stadyumunda oynadığı Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor karşısında başarılı bir futbol sergileyen Güvenspor her iki yarıda bulduğu golle maçı 2-0 kazanarak sezonu galibiyetle noktaladı.

Grupta haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Siverek Belediyespor sezon sonunda BAL ligi temsilcimiz 11 Nisanspor ile baraj maçı oynayacak. Sezon sonunda eğer BAL ligi temsilcimiz Karaköprü Belediyespor 3. Lige yükselirse, Siverek Belediyespor baraj maçı oynamadan 3. Lige yükselme Bölgesel Amatör ligine çıkacaktır.

Ligin son maçını galibiyetle tamamlayan Güvenspor teknik direktörü Mutlu Yılmaz ve yardımcı hocası Abdulbasit Özkan emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Göreve geldiği günden bu yana hep Güvenspor’un menfaatini ön planda tutarak Kulübe faydalı olabilecek işler yaparak ligde takımı söz sahibi yapan Güvenspor başarılı teknik direktörü Mutlu Yılmaz ve ekibine yakışır bir sezon geçirerek herkesten tam not aldı.

Ligde oynadığı 20 maçta 20 puan toplayan Güvenspor sezonu 8. Sırada tamamladı.

Süper amatör kümede Siverek Belediyespor mutlu sona ulaşırken, ligden men edilen Memsinspor ve Birecik Belediyespor kümeye düşen takımlar oldu.

GÖREVİMİZİ LAYIĞIYLA TAMAMLADIK

Şanlıurfa Süper Amatör kümede maçlar tamamlanırken Güvenspor teknik sorumlusu Abdulbasit Özkan görevlerini layığıyla yaptıklarını söyledi.
Özkan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ben ve teknik direktörüm Mutlu Yılmaz ile birlikte başarılı olmak için gece gündüz çalıştık. Maddi ve manevi desteği her zaman ikinci planda tutarak, her zaman Güvenspor’un menfaatini hep ön plana taşımaya çalıştık. Allaha çok şükürler olsun görevimizi oynadığımız son maçımız olan Büyükşehir Belediyespor’u kazanarak tamamladık.

Bize güvenenleri asla mahcup etmeyerek Güvenspor’a layık olmaya çalıştık. Bundan sonraki yıllarda Güvenspor’a ve yönetimine üstün başarılar dilerim” dedi.

19 Mar 2017 - 13:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.