ŞUÇGAD'dan Şanlıurfaspor'a Destek

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği şike ve bazı haksızlıklar sebebi ile Şanlıurfaspor'un bulunduğu ligden düşürülmesinin ardından dernek

Şanlıurfaspor'un ligde düşürülmesini her alanda kınadıklarını belirten Başkan Gülebak, yayınladığı mesajda şunları söyledi;
"Şanlıurfaspor'un içinde bulunduğu bu durum sebebi ile gerek basın gerek siyasi kişiler ve sivil toplum kuruluşları ile başladığımız mücadeleye devam ediyoruz. Şanlıurfa'dan hemen hemen her kesimi ilgilendiren Şanlıurfaspor, futbolun içinde oluşan bu şike çatlağı ile mücadele etmektedir.

Şanlıurfa Çalışan GazetecilerDerneği basın ve medya üyeleri tarafından sürekli gündeme alınan Şanlıurfaspor için yeni gelişmeler alabilmek adına tüm Şanlıurfa'nın sesi olmayı amaçlamıştır. Şanlıurfa Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Basın ve Medya organları tarafından ele alınan Şanlıurfaspor, muhakkak bu haksızlıkdan kurtulup hak ettiği yere varacaktır.

ŞUÇGAD olarak Şanlıurfaspor'umuzun her zaman yanında olacağımızı, bu süreçden sonrada elimizden geleni yapacağımızı belirtir kamuoyuna sunarız."

13 Tem 2017 - 13:20 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.