STK’dan Şanlıurfaspor’a Destek

Şanlıurfaspor'un şike ile ilgili TFF'ye başvurarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un şike yaptığı iddiasıyla kümeye düştüğünü

STK’dan Şanlıurfaspor’a Destek
Ismaıl
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfaspor’un şike ile ilgili

TFF

’ye başvurarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un şike yaptığı iddiasıyla kümeye düştüğünü belgelerle kanıtlayan Şanlıurfaspor’a

STK

’lardan destek geldi.

Rabia meydanında toplanan STK’lar yaptıkları basın açıklamasıyla seslerini yetkililere duyurmak istediler.

Bizler ; Şanlı takımın sevdalıları olarak, yenmeyi bildiğimiz gibi, onurluca yenilmeyi de, çok iyi biliriz. Oynanan maçlarda şike yapıldığı açıkça ortadadır. TFF Urfaspor’u tekrar 1. Lige çıkartarak, Gaziantep Belediyespor’u bir alt lige düşürmelidir.

Şanlıurfaspor asla ve asla sahipsiz değildir. Diyerek yapılan basın açıklamasından sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

17 Tem 2017 - 19:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.