Spor camiasından vekillere çağrı

Yaklaşık bir yıldır boşta olan Şanlıurfa Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü için spor camiası bir araya gelerek siyasilere çağrıda bulundu.

Spor camiasından vekillere çağrı
Kemal
Video için play'e tıklayın

Yapılan açıklamada spordan anlayanların il spor müdürlüğüne atanması gerektiğine vurgu yapıldı.

Şanlıurfa spor camiası adına açıklamalarda bulunan ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çavur, Basketbol İl Temsilcisi Remzi Şen, Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Erboğa, Yüzme İl Temsilcisi Mustafa Abak, Halter İl Temsilcisi Halil Altuntaş, Tenis İl Temsilcisi Faysal Uyar, Futbol İl Temsilcisi Mehmet İpek, Kıck Boks Temsilcisi ve Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun yaptığı ortak açıklamada; “Yaklaşık bir yıldır Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğümüz boşta olması münasebetiyle sporla uzaktan yakından ilgisi olmayan insanların ismi geçiyor dolayısıyla biz spor adamları olarak bu durumdan büyük bir üzüntü duymaktayız geçmiş dönemlerdeki yapılan hataların tekrar edilmesini istemiyoruz ilimize atanacak spor il müdürünün Urfalı ve sporun içinden gelen aynı Zaman'da işin ehli olan bir arkadaşımızın olması gerekiyor çünkü Urfa şehri olarak doğurganlık sırlamasında Türkiye şampiyonuyuz yani çok ciddi bir genç potansiyele sahibiz Urfa'mıza İl Müdürü ataması yapılırken bu önemli unsurların göz önünde bulundurulmasını vekillerimiz ve bakanımızdan istirham ediyoruz” ifadelerini kullandı.

07 Mar 2016 - 16:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.