Spor camiasından teröre lanet mesajları

Spor dünyası Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

"Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki hakim ve savcılojmanlarının yakınında düzenlenen hain terör saldırısında 3 yaşında bir çocuğumuzun yaşamını yitirdiğini ve yaralı vatandaşımızın olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Alçak saldırıda kaybettiğimiz yavrumuza Allah'tan rahmet; ailesine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

FENERBAHÇE

Bugün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan Savcılar Sitesi’ne bomba yüklü bir araçla terör saldırısı düzenlendiğini, saldırıda 15 vatandaşımızın yaralandığını ve 3 yaşında minik bir yavrumuzun ne yazık ki hayatını kaybettiğini çok derin bir üzüntüyle öğrendik.

Yapılan bu hain terör saldırısını lanetliyor, hayatını kaybeden minik yavrumuza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.

GALATASARAY

"Şanlıurfa Viranşehir'de gerçekleşen insanlık ve medeniyetten nasibini almamış hain terör saldırısında henüz 3 yaşında bir yavrumuzun hayatını kaybettiğini içimiz yanarak öğrenmiş bulunuyoruz.

Kendi amaçsız ve mesnetsiz kavgalarına dünyaya umut ve mutlulukla bakan bebek sayılabilecek günahsız yavruyu alet eden bu vicdansızlığı lanetliyoruz.

İnsanlığın bittiği bu saldırıda hayatını kaybeden yavrumuza Allah'tan rahmet acılı ailesine ve tüm milletimize başsağlığı dileriz. Yaralanan vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları en büyük dileğimizdir."

BEŞİKTAŞ

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde hakim ve savcıların lojmanlarının yakınında gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında, minik bir yavrumuzun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hain ve alçak terör saldırısını düzenleyen ve planlayanların, minik bir yavrumuzu hayattan koparacak kadar insanlık dışı halleri ve zavallılıkları bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Minik yavrumuza Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

TRABZONSPOR

"Şanlıurfa Viranşehir'de adliye ve emniyet personelinin kaldığı lojmanların yakınında gerçekleşen hain terör saldırısında 10 yaşında bir yavrumuzun hayatını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, bütün yurttaşlarımızı ayrım gözetmeksizin hedef seçen terör örgütlerinin, ülkemizin birliğine ve toprak bütünlüğüne karşı yürüttükleri bu hain saldırıları şiddetle lanetliyoruz. Alçak saldırıda yaşamını yitiren yavrumuza Yüce Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz"

18 Şub 2017 - 09:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.