Sosyal Medyadan Başkana Küfretti, Koltuk Silme Cezası Aldı

Sosyal medya hesabından Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan'a küfreden şahıs tribünlerdeki koltukları silme cezası aldı.

Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında başlattığı soruşturmada Ö.L.D'yi ifadeye çağırdı. Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, yaşının küçük olması nedeniyle paylaşımından pişmanlık duyduğunu belirten genci affetti.

1 SAAT BOYUNCA

KOLTUK

SİLDİ

Savcılık, 'Uzlaşma Yönetmenliği' kapsamında Ö.L.D.'ye bir kereye mahsus 1'er saat boyunca ahlak dersi ile stadyumda koltuk silmecezası verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Metin Kalkavan, "Benim taraftarla bir sorunum yok. Sonuç iyi olur, kötü olur. Taraftar maçın 20. dakikasında protesto etmeye başlıyor. Oysa futbolcu senden destek bekliyor. Küfür edersen futbolcu sahada nasıl oynar? Küfür edilmez. Bunu yapmanın takıma bir faydası var mı?" dedi ve kimsenin küfür etmeye hakkı olmadığını söyledi.

17 May 2017 - 17:48 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.