Siverek Belediyespor Yetenek Avında

Bölgesel Amatör Liginde Şanlıurfa'yı temsil edecek olan Siverek Belediyespor gizli yetenekleri keşfetmek için başlatmış oldukları 'Yaz Spor

Adım adım maziye doğru koşmaya başlayan Siverek Belediyespor yıllar önce mücadele ettiği 3. Lige çıkmak için adeta kenetlenmiş durumda. İlçede gizlenmiş yetenekleri keşfetmek için düğmeye basan Siverek Belediyespor’un açmış olduğu “Yaz Spor Okulu” büyük ilgi görürken, çalışmalara başlandı.

2000 doğumlu ve üstü katılacak olan “Yaz Spor Okulu”na gençler büyük ilgi gösterirken kayıtlar sona erdi.

Geleceğin yıldızlarını bulup spora kazandırmak isteyen Siverek Belediyespor’ta tek amaç ilçe ve köylerinde keşfedilmeyi bekleyen bir çok gençler bulunmaktadır. Bu gençlere sahip çıkarak onları spora teşvik etmek amacıyla bu yola baş koyduklarını belirttiler.

Eski yıllarda olduğu gibi Siverek Belediyespor’u maziye taşıyacaklarını dile getiren Yöneticiler, “Siverek İlçesi 3. Ligi kaldıracak ve hatta 2. Ligi bile taşıyacak nüfusa sahiptir. Yıllar önce bu ilçemiz 3. Ligde mücadele ederek, o yıllarda bile spora ne kadar duyarlı ve ne kadar istekli olduğunu herkes gördü.

İlk hedefimiz olan BAL liginde iyi bir sezon geçirip ilçeyi 3.lige taşımaktır. Kabiliyetli ve yetenekli gençlerimize her zaman kapımız açık olacaktır.”

14 Tem 2017 - 10:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.