Siverek Belediyespor “BAL” Gibi

Süper Amatör Kümede şampiyon olan Siverek Belediyespor BAL ligine çıktı. Önümüzdeki sezon Şanlıurfa'yı Bölgesel Amatör Kümede Siverek Belediyespor

Siverek Belediyespor’da yüzler gülüyor. Şanlıurfa Süper amatör kümede bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolu ve aldığı galibiyetlerle Siverek Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek taraftarlarını sevince boğdular.

BARAJ MAÇI OYNAMADAN BAL LİGİNE ÇIKTILAR

Süper amatör kümede şampiyon olduktan sonra BAL ligine çıkmak için Siverek Belediyespor baraj maçı oynamadan direk katıldı.

3. lige yükselme bölgesel amatör liginde mücadele eden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor 2. Grupta şampiyon olarak adını play off maçına yazdırdı. Mersin Arena Stadyumunda Mardin 47 Spor ile oynadığı play off maçını penaltılarla 4-3 kazanan adını Spor Toto 3. Lige yazdıran Karaköprü Belediyespor şampiyon olmasından dolayı Siverek Belediyespor 11 Nisanspor ile oynayacağı baraj maçına gerek kalmayarak direk katıldı.

Şanlıurfa’yı bölgesel amatör liginde önümüzdeki sezon Siverek Belediyespor ile 11 Nisanspor temsil edecek.

#

23 Nis 2017 - 12:22 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.