Sivasspor'dan Mesut Bakkal Açıklaması

SİVASSPOR yönetim kurulu Şanlıurfaspor maçı sonrası istifasını açıklayan teknik direktör Mesut Bakkal'ın istifasınını kabul ettiğini açıkladı.

SİVASSPOR yönetim kurulu, Şanlıurfspor maçı sonrası istifasını açıklayan teknik direktör Mesut Bakkal'ın istifasınını kabul ettiğini açıkladı.

Deplasmanda 2-1 kaybedilen Şanlıurfamaçı sonrası istifa ettiğini açıklayan Mesut Bakkalkonusunda 2 gün boyunca sessizliğini koruyan Sivassporyönetim kurulu, gece saatlerinde kulübün resmi sitesinden açıklama yaptı. Yönetim kurulu adına yapılan açıklamada Mesut Bakkal'ın maç sonrası görevi bıraktığı hatırlatılarak şöyle denildi:

"Sayın Bakkal'ın bu tasarrufunu kulübümüz futbolcularına oynanan müsabakanın devre arasında bildirdiği de maalesef bilgimiz dahilindedir. Bunlara ek olarak Sayın Bakkal, Başkanvekilimiz Erdal Sarılar'a da üçüncü kişilerin huzurunda bu tasarrufunu bildirmiştir. SivassporKulübü, Sivas'a hizmet olarak gördüğü çabalarında her zaman dürüst, şeffaf ve en önemlisi Sivas'a layık bir yönetim tarzı sergilemiştir. Sayın Bakkal'a görevi teklif ve kendisinin kabulü üzerine teslim ederken olması gerekene ne kadar saygı göstermişsek de maalesef kendisinin bu kritik dönemde bilinen tepkisi ile karşılaşmış bulunuyoruz. Sayın Bakkal'a Sivasve Sivassporolarak söyleyebileceğimiz tek şey, kararına saygı duyduğumuzdur. Sivas'a yakışır şekilde davranırken kendisinden de benzer davranış beklemek hakkımızdır. Sivasspor'un yasal hakları saklı kalmak kaydı ile Sayın Mesut Bakkal'a gelecekte başarılar dileriz. Kulübümüz sayın Bakkal'ın terk ettiği önemli görev için doğru yargılarla yanımızda olacak teknik adamı bularak sorumluluğunu layığı ile yerine getirecektir."

22 Mar 2017 - 08:27 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.