Şimdi Destek Zamanı!....

1. Lige çıkma yolunda son viraja giren Şanlıurfaspor'a Fatih Karagümrük karşısında stadı 30 bin kişiyle doldurarak destek verelim.

1. Lige çıkma yolunda son viraja giren Şanlıurfaspor’a Fatih Karagümrük karşısında stadı 30 bin kişiyle doldurarak destek verelim.

Gün bu gündür! Haydi Şanlıurfalılar takımına sahip çık!...Hedef TFF 1. Lig çıkma yolunda keskin viraja giren Şanlıurfaspor’a play offta gereken desteği verelim.

47 yıl sonra tarihinde ilk kez 1. Lig çıkan Şanlıurfaspor 5 yıl aradan sonra bu lige veda etmişti.

Bu gün o şansı yakalamış durumdayız. Gelim 9/5/2019 Perşembe günü 11 Nisan stadyumunda Şanlıurfaspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan play offun ilk ayağında Şanlıurfaspor’a geçtiğimiz yıllarda doldurduğumuz gibi yine 30 bin taraftarlarla doldurarak destek olalım.

TARAFTARLARDAN VALİLİĞE CAĞRI...

Play offun ilk ayağı olan Şanlıurfaspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan dev maç öncesi Şanlıurfaspor taraftarlar Valiliğe çağrıda bulundu.

Şanlıurfaspor taraftarları bu önemli müsabakada Valiliden istekleri şöyle: Canımızdan çok sevdiğimiz TFF 1. Lig çıkma yolunda Şanlıurfaspor kendi evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı play offun ilk ayağında lütfen stadyuma ücretsiz otobüs tahsil edilsin.

Mübarek Ramazan ayından dolayı 9/5/2019 Perşembe günü saat: 20.30’da oynanacak olan müsabakanın iftar saatine denk gelmesinden dolayı Valilik maça giden taraftarlara iftar menüsü versin. Şanlıurfa Valiliği bunu TFF 1. Lige çıktığımız günlerde yaptı. 30 Bin taraftarlara kebap ziyafeti verdiler. Bu gün de vermelerini istiyoruz.

Lütfen taraftarların bu isteğini yerine getirerek bizleri dünyanın en mutlu insanı yaparsınız. Fatih Karagümrük ile oynayacağımız hayati maça bütün sporseverleri bekliyoruz” dediler.

08 May 2019 - 11:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.