Şanlıurfspor’dan Önemli Açıklama

Şanlıurfaspor Yönetimi son günlerde sosyal medya üzerinde dolaşan söylemlere yaptığı yazılı basın açıklamasıyla son noktayı koydu.

Şanlıurfasporumuzun Denizlispor deplasmanda almış olduğu galibiyetten sonra sosyalmedya üzerinden Kulüp yönetimini amatörlükle suçlayan bazı sözde gazeteci ve kişilerin söylemleri tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızı ve camiamızı derinden üzmüştür.

Bilinmelidir ki;

Şanlıurfaspor’u eleştiren bu şahısların kulübe olan yıllık 120 TL aidatlarını dahi ödemeyecek kadar duyarsız ve gerçekte Şanlıurfaspor’a ilgisiz ve hiç bir katkı sağlamamış kişiler tarafından yapılması ve ayrıca alınan çok değerli bir galibiyet sonrası olması oldukça manidardır.

Bu kişilerin Kulübe herhangi bir katkı sağlamasını bırakın üyelik aidatlarını dahi yatırmaktan aciz olmaları aslında eleştirilerinde nasıl bir amaca hizmet ettiklerinin açık bir göstergesidir.

Şanlıurfaspor elbette kimsenin tekelinde değildir. Gün gelir yönetim değişir daha iyi yapacak birilerine elbette bayrak devredilir. Kulüp yönetimini Amatörlükle itham eden kişiler şunu iyi bilmelidir. Doğru; biz menajerlere daha önceki gibi milyon Eurolar para ödeyecek kadar profesyonelleşmedik.

Biz kulübü 60 trilyon borç yükünün altına koyacak kadar profesyonelleşmedik. Biz Şanlıurfa sporu mahkemelerde süründürüp FIFA kapılarında milyon Euro tazminatlar ödetmek zorunda bırakmayacak kadar amatör leştik.

Biz 60 Milyon borcu 30 Milyon’a kadar düşürüp kulübü yönetilebilir bir hale getirecek kadar amatör leştik. Üstelik bu süreçte tek futbolcusu dahi olmayan kulübe 25 futbolcu alarak amatör leştik.

Ligin en ekonomik kadrosunu kurarak ligde mücadele edecek kadar amatör leştik. Biz Şanlıurfa spora bir proje olarak bakıp 2 ya da 3 yıl içinde süper lige taşıma sevdası taşıyacak kadar amatörleştik.

Yollarımızı ayırdığımız futbolcularla karşılıklı anlaşarak sözleşme feshederek Adiloviç, Fotakis, Abdulkadir Özgen, Ricky Van Haaren ve başka futbolculardan doğan daha bir çok facialarını önümüzdeki yönetime milyon Eurolar tazminat ödemek zorunda bırakmayacak kadar amatörleştik.

Şanlıurfasporun transfer yasağıyla karşı karşıya kaldığı dönemlerde Şanlıurfa sporun ceza almaması için tahkim kapılarında adeta kamp kuracak kadar amatörleştik.

Daha bir kaç gün önce Denizli spor maçının oynandığı gün Adiloviç transferinden dolayı kulübün ödemek zorunda olduğu 430.000 Euroyu akşama kadar yatırmak gerektiği aksi takdirde puan silme ve 2 dönem transfer yasağının önüne geçecek ve bu parayı 1 günde temin edecek kadar amatörleştik.

Unutulmamalıdır ki bu para kulüp yöneticilerinin kendi gayretleri ve imkanlarıyla sağlanmıştır. Kulüpte tek bir kuruşun dahi hesabını verecek bir sistem getirecek kadar amatörleştik.

Kulübün bir alt lige değil amatöre düşme tehlikesinin önüne geçecek kadar amatörleştik.

Daha söylenecek çok şey var günü geldiğinde bunlar tabii ki değerli Şanlıurfaspor camiasına ve bu şehirde nefes alan herkese açıklanacak.

Bu şekilde Kulüp yönetimini amatörlükle suçlayan zihinlere söyleyecek sözümüz odur ki;

Sizin profesyonellik anlayışınıza karşı biz bin defa amatör olmayı tercih ederiz. O profesyonel dediğiniz kişiler Şanlıurfaspor’un belki de önümüzdeki 10 yılını karartmışken bir dahaki sezona borçsuz ve şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturma çabasında olanda sizin amatör dediğiniz bu yöneticilerdir.

Amatör dediğiniz yöneticiler ailesinden zamanından parasından fedakarlık ediyor Şanlıurfaspor’a. Her bir arkadaşımız Tüm imkanlarını zorlayarak kulübe katkıda bulundu. Bu memlekette yaşayıp bu memleketin sunduğu imkanlarla yıllardır milyonlarca dolar para kazanan kişilerin kulübe ne kadar maddi destek sağladıkları bellidir.

ŞANLIURFASPOR

YÖNETİM KURULU

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

21 Nis 2017 - 15:39 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.