Şanlıurfa’yı Antalya’da Temsil Edecekler

Malatya'da yapılan kros liginde Sporcum Emine Nur ORHAN Yaptığı derecesiyle Urfa ekibine katkıda bulundu.

Malatya’da yapılan kros liginde Sporcum Emine Nur ORHAN Yaptığı derecesiyle Urfa ekibine katkıda bulundu. Antep’te Anadolu yıldızları mücadelesindeki başarıyı Viranşehir olarak devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Ali Yıldız 1.Zeynep Kurt ve Emine Nur Orhan ile Viranşehir’den Urfa’ya katkımız artiyor.3 sporcu ile katılan sporculardan 1.2.3.luk madalyaları Viranşehir’den

Atletizm Ana Lig'de Malatya’da yapılan yarı final yarışmada Viranşehir’den Katılım sağlayan 3 Sporcumuz; 300 M Erkekler kategorisinde Ali Yıldız 2.lik madalyası alarak Türkiye finalinde Şanlıurfa’yı Antalya Finalinde temsil edecektir.

100 m de Ali Yıldız 4.Yıldız bayanlarda 100 m Zeynep Kurt 5. Ve 1500 m de Emine Nur Orhan 4. Oldular. Viranşehir olarak Sanlıurfamızı iyi temsil etmeyi şiar edindik ve basariyle temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.

Urfa’ya Madalyayı getirmenin sevincini buruk yaşıyoruz. Çünkü dün yüksek atlamada Urfa kafilemizde bulunan Süleyman Aslan'ın sakatlanması bizi üzdü.

Kafile sorumlusu Selahattin Demir, Süleyman kardeşime acil şifalar diliyor. Herkesin dualarını bekliyoruz. En kısa zamanda iyileşerek aramıza dönmesini Rabbimden temenni ediyorum.

27 Mar 2017 - 12:46 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.