Şanlıurfaspor’un rakipleri altyapısını güçlendiriyor

Karşıyaka Spor Kulübü'ne yeni yıldız futbolcular kazandırmayı amaçlayan yönetim futbolcular ve velileriyle bir araya geldi. Karşıyaka Spor Kulübü'nün

Karşıyaka Spor Kulübü'ne yeni yıldız futbolcular kazandırmayı amaçlayan yönetim, futbolcular ve velileriyle bir araya geldi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesisleri Futbol Alt Yapı bölümünde toplanan KSK futbol alt yapı yönetim kurulu, teknik ve idari görevliler, antrenörler ile tüm alt yapı takımlarındaki futbolcularının yanı sıra sporcu velilerinin de bir araya geldi.

Kaynaşma ve tanıtım kokteylinde başkan Metin Yıldırım hedeflerinin büyük olduğunu açıkladı ve "KSK'nin futboldaki geleceği bu gençler" dedi.

Karşıyaka futbol takımının eski futbolcu ve antrenörlerinden Rıza Tuyuran'ın teknik yönetici, Murat Sır'ın menajer-antrenör olarak görev yaptığı Karşıyaka futbol alt yapıda futbolcu sayısını arttırmak, tüm kentte amatör spor kulüpleriyle işbirliği yapmak ve yepyeni yıldızlar kazanarak A Takıma futbolcu vermek olduğunu hedeflediklerini belirten başkan Metin Yıldırım, Karşıyakılardan destek beklediklerini söyledi. Haber Merkezi

#

19 Eyl 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.